ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: <assign> Activity Copying from a Literal Value Fails to Compile
Date Thu, 11 Oct 2007 13:34:28 GMT
Hi Frank,

That sounds like a bug.  Could you create an issue and attach a complete
BPEL file showcasing the problem?

thanks,
alex


On 10/8/07, fscavo <frank.scavo@baesystems.com> wrote:
>
>
> Hello,
>
> I'm trying to get a BPEL 1.1 process that ran great in PXE 1.0RC2B0001 to
> deploy in ODE 1.1.  There seems to be a bug in the <assign> activity when
> copying from a literal value.  For example this snippet:
>
>     <process ...
>         xmlns="http://schemas.xmlsoap.org/ws/2003/03/business-process/"
>         xmlns:tns="http://services.baesystems.com/"
>     >
>         .
>         .
>         .
>         <assign name="initialize_holder">
>             <copy>
>                 <from>
>                     <tns:holder>
>                         <tns:imageTime/>
>                         <tns:imageURI/>
>                     </tns:holder>
>                 </from>
>                 <to variable="holder" part="payload"/>
>             </copy>
>         </assign>
>
> fails to compile with the following error:
>
> org.apache.ode.bpel.iapi.ContextException: Deploy failed; error:
> [CompilationErrors] Compilation completed with 1 error(s):
>         error: [UnkownFromSpec] From-spec format is unrecognized.
>
> Other than porting to BPEL 2.0, does anyone know of a fix or a workaround
> for this?  Note that borrowing <literal> from BPEL 2.0 doesn't work.
>
> Thanks for your help,
> Frank
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/%3Cassign%3E-Activity-Copying-from-a-Literal-Value-Fails-to-Compile-tf4591642.html#a13107902
> Sent from the Apache Ode User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message