ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "vikas cv" <vikas...@gmail.com>
Subject Ode1.1: Magic Session example not working
Date Fri, 07 Sep 2007 09:11:43 GMT
Hi,

 I'm using ODE 1.1 and trying to run the Magic Session sample to test Async
process. Both MSMainService and MSResponderService have been properly
deployed on to the engine. But, I get "WSA Action = null" error. Please find
the error log below:

Invoke Console log:
C:\tomcat50-jwsdp\webapps\ode
\WEB-INF\processes\MagicSession-119>D:\programs\apache-
ode-war-1.0-incubating\bin\sendsoap
http://localhost:8080/ode/processes/MSMainExecuteService testRequest.soap
WARN - 2007-09-07 12:50:22,263 - <
org.apache.commons.httpclient.HttpMethodBase>
Going to buffer response body of large or unknown size. Using
getResponseBodyAsStream instead is recommended.
<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="
http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><soapenv:Body><soapenv:Fault><faultcode>soapen

v:Client</faultcode><faultstring>The endpoint reference (EPR) for the
Operation not found is http://localhost:8080/ode/processes/MSMainExecuteService
and the WS
A Action = null</faultstring><detail
/></soapenv:Fault></soapenv:Body></soapenv:Envelope>

Server log:
12:50:22,254 DEBUG [ODEAxisDispatcher] Checking for Operation using SOAP
message
 body's first child's local name : Envelope
WARN - GeronimoLog.warn(92) | No operation has been found!

Please let me know what is wrong as this is the only Example for Async
process I have.

Rgds
Vikas

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message