ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthieu Riou" <matthieu.r...@gmail.com>
Subject Re: error building the latest Apache ODE (1.1) using Ruby
Date Fri, 20 Jul 2007 18:46:16 GMT
Hi Joel,

Thr problem is apparently with the proxy settings. Try to place the
repositories.proxy definition directly in the ODE rakefile, to be sure it's
properly picked up. Also make sure that the server address you gave as proxy
host is valid.

Cheers,
Matthieu

On 7/20/07, pbax2007 <joel_antony2001@yahoo.com> wrote:
>
>
> Hi,
> Iam new to apache ode, Here is my task, am trying to build the apache ode
> (1.1) using ruby, after installing all the gems when i try to build the
> ode
> using the command
> "rake TEST=no package" , it gives the following error. I welcome all
> valuable suggestions
>
> C:\apacheOde>rake TEST=no package
> (in C:/apacheOde)
> Downloading org.apache.openjpa:openjpa-all:jar:0.9.7-incubating
> getaddrinfo: no address associated with hostname.
> getaddrinfo: no address associated with hostname.
> getaddrinfo: no address associated with hostname.
> getaddrinfo: no address associated with hostname.
> rake aborted!
> Failed to download org.apache.openjpa:openjpa-all:jar:0.9.7-incubating,
> tried the following repositories:
> http://pxe.intalio.org/public/maven2
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository
> http://repo1.maven.org/maven2
> http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository
> C:/apacheOde/rakefile:316
> (See full trace by running task with --trace)
>
> C:\apacheOde>
>
>
> Here is the step i followed .
>
> Installed ruby .
> get all the gem file and installed them in the beolow order.
>
> 1. gem_name=rake (v. 0.7.3)
>
>
> 2. game_name=facets v. 1.8.54
>
>
> gem_name=builder (v. 2.1.1)
>
> gem_name=needle (v. 1.2.0)
>
>
> gem_name=net-ssh (v. 1.1.1)
> gem_name=net-sftp (v 1.1.0)
>
>
> gem_name=rubyzip (v. 0.9.1)
>
> gem_name=highline (v. 1.2.7)
>
> rjb 1.0.4
> gem_name=Antwrap (v. 0.5.2)
>
> gem_name=buildr (v. 1.1.3)
>
>
> Create a file named buildr.rake , and added the proxy sttings.
> repositories.proxy = {:host=>"proxy_host", :port=>"proxy_port",
> :user=>"user_name", :password=>"user_password"}
>
>
>
> I try using the latest version of rjb 1.0.6.and when doing the build using
> the command "rake TEST=no package",
> it ask to edit the buildr.rake file and set the proxy as options.proxy,
> but
> after doing the build again it says options is undefind.
>
>
>
> Please advise where i am went wrong ?
>
>
> thanks in advance
>
> joel
>
>
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/error-building-the-latest-Apache-ODE-%281.1%29-using-Ruby-tf4117330.html#a11708891
> Sent from the Apache Ode User mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message