ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Eduardo Burgos" <ebur...@gmail.com>
Subject Re: Process store and JBI out of synch
Date Wed, 18 Jul 2007 21:22:33 GMT
I've tried everything :(

isn't there a "resynch" command or something?

On 7/18/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
>
> Yes, copying and deleting files to ServiceMix' hotdeploy directory should
> work fine.
>
> alex
>
>
> On 7/18/07, Eduardo Burgos <eburgos@gmail.com> wrote:
> >
> > When I deal with service assemblies I just use the hotdeploy feature (I
> > just
> > put the zip file in the deploy directory). Is this a wrong procedure?
> What
> > are the right steps to delete a service unit?
> >
> >
> >
> > On 7/17/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
> > >
> > > On 7/17/07, Eduardo Burgos <eburgos@gmail.com> wrote:
> > > >
> > > > This error sometimes comes up when I start servicemix and if I shut
> it
> > > > down
> > > > and up again it "may" fix.
> > > >
> > > > Normally, when I see this error, I try and delete servicemix's data
> > > > directory, but that doesnt seem to be working anymore.
> > > >
> > > > Can you describe this error, when does it raise? so maybe I can have
> > an
> > > > idea
> > > > of what I'm doing wrong :)
> > >
> > >
> > >
> > > The error indicates ServiceMix is trying to start a service-unit and
> is
> > no
> > > longer accessible to Ode (e.g. manually deleted).
> > >
> > > If you are using an external database, you might want to reinitialize
> it
> > > when you delete the ServiceMix data directory.
> > >
> > > alex
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message