ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alex Boisvert" <boisv...@intalio.com>
Subject Re: Process store and JBI out of synch
Date Wed, 18 Jul 2007 16:42:13 GMT
Yes, copying and deleting files to ServiceMix' hotdeploy directory should
work fine.

alex


On 7/18/07, Eduardo Burgos <eburgos@gmail.com> wrote:
>
> When I deal with service assemblies I just use the hotdeploy feature (I
> just
> put the zip file in the deploy directory). Is this a wrong procedure? What
> are the right steps to delete a service unit?
>
>
>
> On 7/17/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
> >
> > On 7/17/07, Eduardo Burgos <eburgos@gmail.com> wrote:
> > >
> > > This error sometimes comes up when I start servicemix and if I shut it
> > > down
> > > and up again it "may" fix.
> > >
> > > Normally, when I see this error, I try and delete servicemix's data
> > > directory, but that doesnt seem to be working anymore.
> > >
> > > Can you describe this error, when does it raise? so maybe I can have
> an
> > > idea
> > > of what I'm doing wrong :)
> >
> >
> >
> > The error indicates ServiceMix is trying to start a service-unit and is
> no
> > longer accessible to Ode (e.g. manually deleted).
> >
> > If you are using an external database, you might want to reinitialize it
> > when you delete the ServiceMix data directory.
> >
> > alex
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message