ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthieu Riou" <matthieu.r...@gmail.com>
Subject Re: Ode build failing: Artifact org.apache.ode:xalan:jar:2.7.0 not found
Date Fri, 04 May 2007 15:12:53 GMT
Nope. Don't know why it's central in the first place.

On 5/4/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
>
> I agree the <id> of the repository should be different.   I'll change it
> unless somebody thinks it should remain "central".   Any considerations for
> not doing so?
>
> alex
>
>
> On 5/4/07, Michael Horwitz <mike.horwitz@gmail.com> wrote:
> >
> > I see the problem - the PXE repository is defined with the id 'central'
> > which clashes with the default Maven repository. We use a maven proxy,
> > and
> > have the following in our settings.xml (this could be fairly common for
> > maven builds):
> >
> >   <mirrors>
> >    <mirror>
> >      <id>archiva_central_mirror</id>
> >      <name>Archiva Central Mirror</name>
> >      <url>...</url>
> >      <mirrorOf>central</mirrorOf>
> >    </mirror>
> > </mirrors>
> >
> > So the PXE repo gets bypassed....... May be worth sticking a note on the
> > Wiki?
> >
> > Thanks
> >
> > Mike Horwitz
> >
> >
> > On 5/4/07, Matthieu Riou < matthieu.riou@gmail.com> wrote:
> > >
> > > Hi,
> > >
> > > Just for clarifications, we have our own Xalan version (which is
> > strictly
> > > identical to the distribution) because Maven repositories contain a
> > rather
> > > "partial" version of it.
> > >
> > > Cheers,
> > > Matthieu
> > >
> > > On 5/4/07, Alex Boisvert <boisvert@intalio.com> wrote:
> > > >
> > > > You can find it here:
> > > > http://pxe.intalio.org/public/maven2/org/apache/ode/xalan/2.7.0/
> > > >
> > > > The pxe.intalio.org repository should be listed in the Maven2
> > pom.xml.
> > > >
> > > > alex
> > > >
> > > >
> > > > On 5/4/07, Michael Horwitz <mike.horwitz@gmail.com > wrote:
> > > > >
> > > > > Hi,
> > > > >
> > > > > I have tried downloading and building Ode as per the instructions,
> > but
> > > > the
> > > > > Maven build bombs out on ode-utils when it tries to find the
> > artifact
> > > > > org.apache.ode:xalan:jar:2.7.0.
> > > > >
> > > > > Is this a special version of Xalan for Ode? If so where can I get
> > the
> > > > > artifact so I can get the build working?
> > > > >
> > > > > Thanks
> > > > >
> > > > > Mike Horwitz
> > > > >
> > > >
> > >
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message