ode-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From René Bos <r....@pagelink.nl>
Subject Problem with If-statement
Date Fri, 11 May 2007 09:17:16 GMT
Hello!

I have a strange problem using an If-statement. I want to assign some variables and then execute
a webservice. When I first assign in the if-statement and then invoke, the invoke doen's work
out. I use the following code:

<if>
	<condition>'true' = 'true'</condition>
		<assign>
		<copy>
			<from><literal>Er staat een taakstap voor je klaar</literal></from>
			<to>$sendEmailInput.subject</to>
		</copy>
		
		<copy>
			<from><literal>Berichtje</literal></from>
			<to>$sendEmailInput.body</to>
		</copy>
		
		<copy>
			<from><literal>85</literal></from>
			<to>$sendEmailInput.fromUserID</to>
		</copy>
		
		<copy>
			<from>
				<literal>
					<xsd-complex-type-wrapper>
						<khws:userID/>
					</xsd-complex-type-wrapper>
				</literal>
			</from>
			<to>$sendEmailInput.toUserIDs</to>
		</copy>
		<copy>
			<from><literal>85</literal></from>
			<to>$sendEmailInput.toUserIDs/khws:userID</to>
		</copy>
		
		<copy>
			<from><literal><xsd-complex-type-wrapper/></literal>
			</from>
			<to>$sendEmailInput.ccUserIDs</to>
		</copy>
		
		<copy>
			<from><literal><xsd-complex-type-wrapper/></literal>
			</from>
			<to>$sendEmailInput.bccUserIDs</to>
		</copy>
	</assign>
	
	<invoke inputVariable="sendEmailInput" operation="sendEmail" outputVariable="sendEmailOutput2"
partnerLink="kwaliteitshandboekWebserviceLink" portType="khws:KwaliteitshandboekWebservicePortType"/>
</if>

I tested it out a bit:

<if>
	[assigns here]
	[invoke here]
</if>
Here the invoke dont get executed.

[assigns here]
<if>
	[invoke here]
</if>
Invoke gets executed correctly

<if>
	[assigns here]
</if>
[invoke here]
Invoke gets executed with the correct parameters set in the if statement

Any ideas? Or do I have to create a Jira issue for this?

René

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message