lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matthias Strauss - xRM1 Business Solutions <Matthias.Stra...@xRM1.com>
Subject RE: Problems when running a search in my production environment
Date Wed, 17 May 2017 09:21:01 GMT
Hey Itamar,

I'm still fighting with it. I got it to work in non-sandboxed mode by changing the following
line in AttributeSource.cs
from

string name = attClass.FullName.Replace(attClass.Name, attClass.Name.Substring(1)) + ", "
+ attClass.GetTypeInfo().Assembly.FullName;

to

string name = attClass.FullName.Replace(attClass.Name, attClass.Name.Substring(1));

My simple search is working now, but not in sandboxed (partial trust) mode.
There it fails to get the default Codec when initializing the IndexWriter.

Do you have any ideas?

Best Regards,
Matthias


-----Original Message-----
From: itamar.synhershko@gmail.com [mailto:itamar.synhershko@gmail.com] On Behalf Of Itamar
Syn-Hershko
Sent: Montag, 15. Mai 2017 17:45
To: dev@lucenenet.apache.org
Subject: Re: Problems when running a search in my production environment

Does this work on production for you without ILMerging? if yes, then that'd
be the problem

--

Itamar Syn-Hershko
Freelance Developer & Consultant
Elasticsearch Partner
Microsoft MVP | Lucene.NET PMC
http://code972.com | @synhershko <https://twitter.com/synhershko>
http://BigDataBoutique.co.il/

On Mon, May 15, 2017 at 6:43 PM, Matthias Strauss - xRM1 Business Solutions
<Matthias.Strauss@xrm1.com> wrote:

> 1.      "Could not instantiate implementing class for Lucene.Net.Analysis.
> TokenAttributes.ICharTermAttribute"
>
> For Sandbox mode:
> 2.      "The type initializer for 'Lucene.Net.Codecs.Codec' threw an
> exception." at Lucene.Net.Codecs.Codec.get_Default()
>         "Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the
> LoaderExceptions property for more information."
>
>
> -----Original Message-----
> From: itamar.synhershko@gmail.com [mailto:itamar.synhershko@gmail.com] On
> Behalf Of Itamar Syn-Hershko
> Sent: Montag, 15. Mai 2017 17:20
> To: dev@lucenenet.apache.org
> Subject: Re: Problems when running a search in my production environment
>
> What is the exact exception(s) ?
>
> --
>
> Itamar Syn-Hershko
> Freelance Developer & Consultant
> Elasticsearch Partner
> Microsoft MVP | Lucene.NET PMC
> http://code972.com | @synhershko <https://twitter.com/synhershko>
> http://BigDataBoutique.co.il/
>
> On Mon, May 15, 2017 at 6:02 PM, Matthias Strauss - xRM1 Business Solutions
> <Matthias.Strauss@xrm1.com> wrote:
>
> > Hey guys,
> >
> > I'm not sure if this is a thing for the user or dev mailing list, but
> I've
> > got a problem running a basic search in my production environment (CRM).
> >
> >
> > 1.       When adding a simple document to my IndexWriter I will get a
> > runtime error in the following location:
> > Lucene.Net\Util\AttributeSource.cs
> > internal static Type GetClassForInterface<T>() where T : IAttribute
> > It crashes at: "attClass.GetTypeInfo()"
> >
> > So I think this method is a feature of mscorlib.dll, but why is it
> > crashing on my server and not on my local machine?
> >
> >
> > 2.       When running the code in sandbox mode (partially trusted code)
> my
> > sample app crashes even earlier when initializing the IndexWriter (with
> > RamDirectory) at:
> > Lucene.Net\Index\LiveIndexWriterConfig.cs
> >                                 internal LiveIndexWriterConfig(Analyzer
> > analyzer, LuceneVersion matchVersion)
> > Exception: "Unable to load one or more of the requested types. Retrieve
> > the LoaderExceptions property for more information." at source
> "mscorlib".
> >
> > Locally the code is working fine.
> > I'm merging my code with ILMerge. Could this be the cause of the problem?
> > When I merge the 4 basic Lucene.Net dll's into a single one, it's still
> > working fine locally.
> >
>
Mime
View raw message