lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shad Storhaug <s...@shadstorhaug.com>
Subject RE: Repository - Blocking Issue
Date Fri, 05 May 2017 12:16:55 GMT
Itamar,

It seems to be okay now. I am not sure if that was because someone took some action to fix
it or if it somehow recovered on its own.

Note that after I reported it there was another email that said this has been happening quite
a bit on several repos (attached).

Thanks,
Shad Storhaug (NightOwl888)

-----Original Message-----
From: itamar.synhershko@gmail.com [mailto:itamar.synhershko@gmail.com] On Behalf Of Itamar
Syn-Hershko
Sent: Friday, May 5, 2017 4:57 PM
To: dev@lucenenet.apache.org
Subject: Re: Repository - Blocking Issue

Shad, was this fixed or do you still need help with this?

--

Itamar Syn-Hershko
Freelance Developer & Consultant
Elasticsearch Partner
Microsoft MVP | Lucene.NET PMC
http://code972.com | @synhershko <https://twitter.com/synhershko> http://BigDataBoutique.co.il/

On Mon, Apr 24, 2017 at 2:49 PM, Shad Storhaug <shad@shadstorhaug.com>
wrote:

> Hello,
>
> Not sure what happened, but when I did a forced update it somehow 
> disconnected the Apache repo from Github. I can push and pull commits 
> to Apache, but the changes are not reflected on Github nor are they 
> visible to TeamCity.
>
> I pushed the same commits to both my Github account and to Apache, but 
> there are 2 commits not showing on the Github mirror:
>
> https://github.com/NightOwl888/lucenenet/commits/api-work
> https://github.com/apache/lucenenet/commits/api-work
>
> I tried pulling the changes back down from the mirror to put them back 
> into sync again before adding the last 2 commits, but it had no effect.
>
>
> Thanks,
> Shad Storhaug (NightOwl888)
>
>
>
Mime
View raw message