lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Abhilash C R (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (LUCENENET-385) Searching string with Special charactor not working
Date Fri, 17 Dec 2010 11:53:00 GMT
Searching string with Special charactor not working
---------------------------------------------------

                 Key: LUCENENET-385
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/LUCENENET-385
             Project: Lucene.Net
          Issue Type: Task
         Environment: .NET Framework 2.0+, C#.NET, ASP.NET, Webservices
            Reporter: Abhilash C R


I have came acroos an issue with search option in our application which uses Lucene.Net 2.0
version. 
The scenario is if I try search a text "Test&&Test" (it is actually Test&&Test.doc,
which is trying to search), it returns 0 hits. While debugging I could see that the line which
wrote to Parse the query is giving the problem,
Here is the error line code:
Query
q=null; 
q = 
new global::Lucene.Net.QueryParsers.QueryParser("content", new StandardAnalyzer()).Parse(query);

 The variable query at above point contains as this: 
(title:(Test&&Test) shorttitle:(Test&&Test) content:(Test&&Test) keywords:(Test&&Test)
description:(Test&&Test) )
and q will get as this:
title:"test test" shorttitle:"test test" content:"test test" keywords:"test test" description:"test
test"
 
And hence the hit length will be 0 at 
IndexSearcher searcher = new IndexSearcher(indexPath); 
Hits hits = searcher.Search(q);
I tried adding"\" before &&, tried escape, tried enclosing the text in a "" but all
result the same outcome.
Could anyone please hlep me with any fix to it?
If require I can post the full code here.
Hope to hear from Lucene.Net.
Many thanks
Abhilash 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message