lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruno Matos <bruno.ma...@paradigmaxis.pt>
Subject Re: Special characters
Date Wed, 25 Jun 2008 16:02:06 GMT
Thank you a lot!

--
Bruno

On 2008/06/25, at 16:57, George Aroush wrote:

> I see now.  You are trying to search on one or more of Lucene's  
> reserved
> characters.
>
> This isn't possible without using your own analyzer.  If you have not
> written an analyzer, then have a look at one of the existing  
> analyzers in
> the "contrib" release for an example.  Or Google the web.
>
> -- George
>
>
>> -----Original Message-----
>> From: Bruno Matos [mailto:bruno.matos@paradigmaxis.pt]
>> Sent: Wednesday, June 25, 2008 11:31 AM
>> To: lucene-net-dev@incubator.apache.org
>> Subject: Re: Special characters
>>
>> Hello,
>>
>> The version is 2.0.0.4, I made a search with \[ and the
>> Parser returned a empty Query.
>>
>> Thanks.
>>
>> --
>> Bruno
>>
>> On 2008/06/25, at 16:09, George Aroush wrote:
>>
>>> Hi Bruno,
>>>
>>> What version of Lucene.Net?  What special characters are
>> you trying to
>>> use?
>>>
>>> Please subscribe to the mailing list and post your
>> questions there.
>>> See http://incubator.apache.org/lucene.net/ on how to subscribe.
>>>
>>> Thanks.
>>>
>>> -- George
>>>
>>>
>>>> -----Original Message-----
>>>> From: Bruno Matos [mailto:bruno.matos@paradigmaxis.pt]
>>>> Sent: Wednesday, June 25, 2008 10:53 AM
>>>> To: george@aroush.net
>>>> Subject: Special characters
>>>>
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I'm working with lucene.net, I'm trying to use the special
>> characters
>>>> in searches but it ignores the special characters.
>>>> Would you please help solving this issue?
>>>>
>>>> Thank you,
>>>> Bruno Matos
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>


Mime
View raw message