lucenenet-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "George Aroush" <geo...@aroush.net>
Subject RE: Unit Tests
Date Wed, 19 Sep 2007 13:38:59 GMT
Why not just update your code base to the latest from SVN?

In my case, the only NUnit test still failing is
Lucene.Net.Index.TestNorms._TestNorms().

-- George

> -----Original Message-----
> From: DIGY [mailto:digydigy@gmail.com] 
> Sent: Wednesday, September 19, 2007 1:10 AM
> To: lucene-net-dev@incubator.apache.org; mgarski@mac.com
> Subject: RE: Unit Tests
> 
> Hi Michael,
> 
> Can you try the FieldDocSortedHitQueue.patch in LUCENENET-94?
> 
> I think it is a localization problem but don't know the reason yet.
> 
> DIGY
> 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Michael Garski [mailto:mgarski@mac.com]
> Sent: Wednesday, September 19, 2007 2:44 AM
> To: lucene-net-dev@incubator.apache.org
> Subject: Re: Unit Tests
> 
> Thanks DIGY! 
> 
> I also figured out that I had to perform a build on the 
> DemoLib project as well to get the tests to pass.  Why are 
> there three separate Visual Studio solutions for Lucene.Net 
> rather than having all of the projects in one solution with 
> inter-project references?  Is there some compelling reason I 
> am not aware of?
> 
> I still see two tests that are failing:
> 
> Search\TestSort\TestNormalizedScores
> Search\TestSort\TestRemoteSort
> 
> Both are coming from within the FieldDocSortedHitQueue.LessThan(Object
> a, Object b) method.  Am I the only one seeing this or are 
> these the last tests to get to pass for 2.1?  I'm stepping 
> through the tests now to determine why they are failing.
> 
> Thanks,
> 
> Michael
> 
> 
> DIGY wrote:
> > Compression (Test and Lucene.Net Projects):
> > 	1- Add SHARP_ZIP_LIB to Project/Builds/Conditional Compilation 
> > symbols
> > 	2- Add a reference to ICSharpCode.SharpZipLib.dll(which 
> can be found 
> > with googling)
> >
> > Remoting:
> > 	Since all tests(TestRemoteSearchable and TestSort) 
> releated with 
> > remoting use port 1099, it may the case that the port is used by 
> > another server-thread. Running tests one after another(not 
> > alltogether) can be a solution.
> >
> > These are the changes i can remember. 
> >
> > DIGY
> >
> >
> >
> > -----Original Message-----
> > From: Michael Garski [mailto:mgarski@mac.com]
> > Sent: Tuesday, September 18, 2007 4:47 AM
> > To: lucene-net-dev@incubator.apache.org
> > Subject: Unit Tests
> >
> > I have a question on the unit tests...
> >
> > I've retrieved the latest source from the svn repository and built 
> > both solutions in VS2005, but the unit tests involving remoting or 
> > compression fail.
> >
> > Am I missing a configuration for those to pass?
> >
> > Thanks,
> >
> > Michael
> >
> >   
> 


Mime
View raw message