logging-log4cxx-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Allen Liu \(allliu\)" <all...@cisco.com>
Subject failed to build with ant on Solaris2.8
Date Wed, 18 Oct 2006 01:07:45 GMT
Hi,
 
I attempted to build log4cxx off the SVN repository by the following
command:
 
 
ant -v -Dapr.dir=/usr/local/apr -Dcppunit.dir=/usr/local -Dhas.wchar_t=0
 
It seems to go well until building the target
'run-defaultinit-unittest':
 
=======================================================
run-defaultinit-unittest:
    [mkdir] Created dir: /usr/dklemer/test/log4cxx-ant/tests/output
    [mkdir] Created dir:
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared/output
   [delete] Could not find file
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared/log4*.properties to
delete.
   [delete] Could not find file
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared/log4*.xml to delete.
     [copy] Copying 1 file to
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared
     [copy] Copying
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/tests/input/defaultInit3.properties to
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared/log4j.properties
Property ${env.DYLD_LIBRARY_PATH} has not been set
     [exec] Current OS is SunOS
     [exec] Setting environment variable:
DYLD_LIBRARY_PATH=/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared:/usr/
local/apr/lib:/usr/local/apr/lib:/usr/local/lib:${env.DYLD_LIBRARY_PATH}
     [exec] Setting environment variable:
LD_LIBRARY_PATH=/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared:/usr/lo
cal/apr/lib:/usr/local/apr/lib:/usr/local/lib:/usr/local/jdk1.5.0_08/jre
/lib/sparc/client:/usr/local/jdk1.5.0_08/jre/lib/sparc:/usr/local/jdk1.5
.0_08/jre/../lib/sparc:/usr/local/lib:/usr/openwin/lib:/opt/SUNWspro/SC4
.0/lib:/oracle/7.3.3/lib:/opt/Eracom/lib:/usr/lib:/usr/auto/bin:/usr/ucb
lib:/usr/openwin/lib
     [exec] Executing
'/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build/debug/shared/log4cxx-defaultinit-te
st' with arguments:
     [exec] 'TestCase3'
     [exec] 
     [exec] The ' characters around the executable and arguments are
     [exec] not part of the command.
     [exec] terminate called after throwing an instance of
'log4cxx::helpers::IllegalArgumentException'
     [exec]   what():  UTF-8
 
BUILD FAILED
/usr/dklemer/test/log4cxx-ant/build.xml:1062: exec returned: 6
 at org.apache.tools.ant.taskdefs.ExecTask.runExecute(ExecTask.java:591)
 at org.apache.tools.ant.taskdefs.ExecTask.runExec(ExecTask.java:617)
 at org.apache.tools.ant.taskdefs.ExecTask.execute(ExecTask.java:452)
 at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:275)
 at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:364)
 at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:341)
 at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:369)
 at org.apache.tools.ant.Project.executeSortedTargets(Project.java:1216)
 at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1185)
 at
org.apache.tools.ant.helper.DefaultExecutor.executeTargets(DefaultExecut
or.java:40)
 at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1068)
 at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java:668)
 at org.apache.tools.ant.Main.startAnt(Main.java:187)
 at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.run(Launcher.java:246)
 at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.main(Launcher.java:67)
===================================================================
 
 
This failure (log4cxx::helpers:;IllegalArgumentException) seems similar
to the run-time error (as well as 'make check' error) I got when
building with ./configure and gnu make.
Has anyone else encoutered similar error on Solaris? 
 
Thanks,
Allen

Mime
View raw message