logging-log4cxx-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Conway Allen" <Allen.Con...@atosorigin.com>
Subject Building the 0.9.8
Date Tue, 12 Jul 2005 10:42:38 GMT
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
<META NAME="Generator" CONTENT="MS Exchange Server version 6.0.6603.0">
<TITLE>Building the 0.9.8</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<!-- Converted from text/rtf format -->

<P><FONT SIZE=2 FACE="Lucida Sans Unicode">Hello,</FONT>
</P>

<P><FONT SIZE=2 FACE="Lucida Sans Unicode">I've picked up Andreas' dist-tarball
and various other things (apr, apr-util, etc) which I've installed on my old Debian Linux
2.2.20. I've run autogen.sh and I've run configure but the latter fails (syntax error near
unexpected token ',') because there is an APR_FIND_APU( , , 1, 1) that looks as though it
should have been replaced by some shell code by m4 in presumably the autogen phase... I'm
just guessing, I don't really understand what is going on here! Is there anything I can do
about this?</FONT></P>

<P><FONT SIZE=2 FACE="Lucida Sans Unicode">Also... do you really have to pass
configure the --with-thread option in order to get support for multi-threading? I'm presuming
that I won't have to use ant to build log4cxx - supposing, of course, that I can get past
the current problem!</FONT></P>

<P><FONT SIZE=2 FACE="Lucida Sans Unicode">Allen.</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>

Mime
View raw message