logging-log4cxx-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Curt Arnold <carn...@apache.org>
Subject Re: Failed build CVS HEAD in Cygwin
Date Sat, 28 May 2005 01:10:55 GMT

On May 27, 2005, at 4:31 PM, Frank Sun wrote:

> New to Cygwin. Following are my build environment
> Get log4cxx from CVS HEAD,
> Cygwin 1.5.16-1
> autoconf 2.59
> automake 1.9.2
>
> 2. Then i tried to build with ant
> following is command line
> ----------------------------
> ant -Dos.family=cygwin build
> ------------------------------
> it initially worked fine util it reached the point of building apr- 
> util
>
> -----------------------------------------
> build:
>     [mkdir] Created dir: U:\logging-log4cxx\build\debug\static 
> \aprutil_obj
>        [cc] 42 total files to be compiled.
>        [cc] U:/logging-log4cxx/lib/apr-util-1.1.0/xlate/xlate.c:17:24:
>
> apu_config.h: No such file or directory
>        [cc] U:/logging-log4cxx/lib/apr-util-1.1.0/xlate/xlate.c:61:  
> error:
>
> parse error before "iconv_t"
>        [cc] U:/logging-log4cxx/lib/apr-util-1.1.0/xlate/xlate.c: In  
> function
>
> `apr_xlate_cleanup':
>
> dereferencing pointer to incomplete type
> ................................
>
> Struggled and failed. Did anyone build log4cxx successfully lately  
> from
> the HEAD? I really need your help.


Got MinGW working a few weeks ago which required patches to APR/APU,  
but got distracted before moving on to Cygwin.  I haven't heard of  
any reports on log4cxx on Cygwin yet.  Looks like the config step  
wasn't run for apr-util and iconv can't be found.  It is on my list  
but not on the top.

Mime
View raw message