juneau-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Gregory <garydgreg...@gmail.com>
Subject Re: Method 'GET' not found on resource with matching pattern on path '/htdocs/themes/devops.css'.
Date Wed, 12 Dec 2018 20:36:37 GMT
On Wed, Dec 12, 2018 at 1:35 PM Gary Gregory <garydgregory@gmail.com> wrote:

> On Wed, Dec 12, 2018 at 1:26 PM Gary Gregory <garydgregory@gmail.com>
> wrote:
>
>> On Wed, Dec 12, 2018 at 1:08 PM James Bognar <jamesbognar@apache.org>
>> wrote:
>>
>>> Hi Gary,
>>>
>>> Two things to check:
>>> 1) What's the path on the root resource?  Is it "/*"?  If it's "/",
>>> then subpaths are not going to be picked up.
>>>
>>
>> I have:
>>
>> @RestResource(
>> path="/",
>> ...
>>
>> changing that to "/*" does not help :-( but...
>>
>>  2) Make sure you have this /files directory in your working directory:
>>
>>>
>>> https://github.com/apache/juneau/tree/juneau-7.2.2/juneau-microservice/juneau-microservice-template/files
>>> The files were moved outside the classpath to make it easier to make
>>> modifications.  They can also be placed in the root of the jar, but by
>>> default are being kept outside the jar.
>>>
>>
>> If I copy the folders and files from
>>
>>
>> https://github.com/apache/juneau/tree/juneau-7.2.2/juneau-microservice/juneau-microservice-template/files
>>
>>
>> into my Eclipse/Maven project at
>>
>> *src/main/resources/com/rs/seagull/httpmonitor/admin/htdocs *
>>
>> for my @RestResource
>> class com.rs.seagull.httpmonitor.admin.AdminRootResources, then my main
>> page at /admin is now styled (good) but when I click on the built-in "logs"
>> link, then _that_ page is not styled.
>>
>> So I copied *devops.css* to *src/main/resources* but that does not help.
>>
>> What am I missing?
>>
>
> A few more details. I embed Jetty and use a jetty.xml to map /admin to
> com.rs.seagull.httpmonitor.admin.AdminRootResources
>
> For the logs page, the browser requests
> http://localhost:9193/admin/logs/htdocs/themes/devops.css and does not
> find it.
>

The server returns a 500 which is odd, as opposed to a 404.

Gary


>
> Where is logs/htdocs/themes/devops.css supposed to be mapped?
>
> Gary
>
>
>> Thank you,
>> Gary
>>
>>
>> On Wed, Dec 12, 2018 at 2:52 PM Gary Gregory <garydgregory@gmail.com>
>>> wrote:
>>> >
>>> > Hi James and all:
>>> >
>>> > We embed juneau-microservice-server 7.2.2 programatically and when a
>>> browser displays a page, it has NO styling and the server console shows:
>>> >
>>> > [2018.12.12 12:41:37 WARNING] [4579979f.404.1] HTTP GET 404
>>> /admin/htdocs/themes/devops.css, Method 'GET' not found on resource with
>>> matching pattern on path '/htdocs/themes/devops.css'.
>>> >
>>> > We have a demo upcoming and the lack of styling looks _really_ bad :-(
>>> >
>>> > Has something changed since 7.1.0 to cause this? Can I change
>>> _something_ in our server to pickup the stylesheet?
>>> >
>>> > For us to revert to 7.1.0 would mean some code changes :-(
>>> >
>>> > Thank you,
>>> > Gary
>>>
>>

Mime
View raw message