flume-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Otis Gospodnetic <otis.gospodne...@gmail.com>
Subject Re: Flume ElasticSearch Sink not indexing JSON data
Date Wed, 09 Apr 2014 01:19:52 GMT
Hi,

The ES Sink has been modified quite a bit in the trunk.  Would it make
sense to give that a try?

Otis
--
Performance Monitoring * Log Analytics * Search Analytics
Solr & Elasticsearch Support * http://sematext.com/


On Mon, Apr 7, 2014 at 12:08 PM, Deepak Subhramanian <
deepak.subhramanian@gmail.com> wrote:

> I am posting JSON data to ElasticSearch using Flume . But for some reason
> it is not loading the correct data in the message. Instead of JSON message
> it is storing message data as
> "org.elasticsearch.common.xcontent.XContentBuilder@32f4122e"
>
> I tried using the DynamicSerializer which determines the content-type. But
> no luck.
>
> Here is the sample data posted on Elastic Search.
>
> {
>
>   "_index": "test_flume-2014-04-07",
>
>   "_type": "logs",
>
>   "_id": "M9E-33RQTy2kA6QhW6mSUw",
>
>   "_score": null,
>
>   "_source": {
>
>     "@message": "
> org.elasticsearch.common.xcontent.XContentBuilder@58bf76d2",
>
>     "@timestamp": "2014-04-07T09:49:26.490Z",
>
>     "@fields": {
>
>       "timestamp": "1396864166490"
>
>     }
>
>   },
>
>   "sort": [
>
>     1396864166490,
>
>     1396864166490
>
>   ]
>
> }
>
> org.elasticsearch.common.xcontent.XContentBuilder
> --
> Deepak Subhramanian
>

Mime
View raw message