flume-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Phil Siegrist <psiegr...@gmail.com>
Subject HTTP Monitoring Issue
Date Mon, 10 Mar 2014 15:20:09 GMT
Hi,

I have two flume 1.3 clusters running with http monitoring enabled. Most of
the metrics are empty. Only SOURCE EventTakeCount and SINK BatchEmpty
populate.  Anyone else have this issue?  Small sample below.

Thanks

{

   - "CHANNEL.bid-req-ch1":{
      - "EventPutSuccessCount":"0",
      - "ChannelFillPercentage":"0.0",
      - "Type":"CHANNEL",
      - "StopTime":"0",
      - "EventPutAttemptCount":"0",
      - "ChannelSize":"0",
      - "StartTime":"1394459737827",
      - "EventTakeSuccessCount":"0",
      - "ChannelCapacity":"100000000",
      - "EventTakeAttemptCount":"864"
   },
   - "SOURCE.avro-bid-req-source1":{
      - "OpenConnectionCount":"0",
      - "Type":"SOURCE",
      - "AppendBatchAcceptedCount":"0",
      - "AppendBatchReceivedCount":"0",
      - "EventAcceptedCount":"0",
      - "AppendReceivedCount":"0",
      - "StopTime":"0",
      - "StartTime":"1394459738866",
      - "EventReceivedCount":"0",
      - "AppendAcceptedCount":"0"
   },
   - "SINK.hdfs-bid-req-sink1":{
      - "BatchCompleteCount":"0",
      - "ConnectionFailedCount":"0",
      - "EventDrainAttemptCount":"0",
      - "ConnectionCreatedCount":"0",
      - "Type":"SINK",
      - "BatchEmptyCount":"864",
      - "ConnectionClosedCount":"0",
      - "EventDrainSuccessCount":"0",
      - "StopTime":"0",
      - "StartTime":"1394459737879",
      - "BatchUnderflowCount":"0"
   }

}

Mime
View raw message