archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: Deploy URL for "internal" repository
Date Thu, 06 Mar 2014 04:25:09 GMT
are you deploying a released version (i.e not a SNAPSHOT one) and this
repo already contains this version?
If that's the case it's not possible per default (if you really want
that you need to configure the repository to accept redeploy of
existing versions)

On 6 March 2014 14:11, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
> I also tested changing the context to "
> http://localhost:9080/archiva/repository/internal", I still got the same
> error as above "bad request 400"
>
>
> On Wed, Mar 5, 2014 at 9:48 PM, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>
>> Changing the deploy URL to "http://localhost:9080/repository/internal"
>> helps overcome the "PUT" not supported message but I still got a bad
>> request message.
>> The file I'm uploading is a just a small file of 60KB; so I am at a lost.
>> I tried latest version of Nexus 2.7.2-30 also for sanity check and it was
>> able to deploy. So I'm at a lost.
>>
>> 03/05/14 21:38:41.197 SEVERE: [DefaultTransferListener] Artifact transfer
>> failed org.eclipse.aether.transfer.ArtifactTransferException: Could not
>> transfer artifact org.something
>> rom/to External-Repo (http://localhost:9080/repository/internal): Bad
>> Request (400)
>>
>>         at
>> org.eclipse.aether.connector.basic.ArtifactTransportListener.transferFailed(ArtifactTransportListener.java:43)
>>         at
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:355)
>>         at
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector.put(BasicRepositoryConnector.java:274)
>>         at
>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:335)
>>         at
>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:269)
>>         at
>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultRepositorySystem.deploy(DefaultRepositorySystem.java:434)
>>         ...
>> Caused by: org.apache.http.client.HttpResponseException: Bad Request (400)
>>
>>         at
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.handleStatus(HttpTransporter.java:458)
>>         at
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.execute(HttpTransporter.java:283)
>>         at
>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.implPut(HttpTransporter.java:257)
>>         at
>> org.eclipse.aether.spi.connector.transport.AbstractTransporter.put(AbstractTransporter.java:117)
>>         at
>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$PutTaskRunner.runTask(BasicRepositoryConnector.java:510)
>>
>>
>> On Wed, Mar 5, 2014 at 9:18 PM, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>>
>>> Tried that, doesn't work.
>>>
>>>
>>> On Wed, Mar 5, 2014 at 7:15 PM, Olivier Lamy <olamy@apache.org> wrote:
>>>
>>>> Last Archiva version now user / as root context path
>>>> So change http://localhost:9080/archiva/repository/internal
>>>> to http://localhost:9080/repository/internal
>>>>
>>>> If you still want to use /archiva as context path please read here:
>>>> http://archiva.apache.org/docs/2.0.0/adminguide/standalone.html
>>>>
>>>> If it's not the problem that's weird because I don't see anything in
>>>> the code preventing the use of PUT instead of POST.
>>>>
>>>>
>>>> On 6 March 2014 07:25, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>>>> > I'm seeing the same behaviour indicates by the bug:
>>>> >
>>>> http://stackoverflow.com/questions/19313521/apache-archiva-1-4-m4-deployment-issue
>>>> > https://jira.codehaus.org/browse/MRM-1786
>>>> >
>>>> > 03/05/14 10:32:58.775 SEVERE: [DefaultTransferListener] Artifact
>>>> transfer
>>>> > failed org.eclipse.aether.transfer.ArtifactTransferException: Could
not
>>>> > transfer artifact com.abc:HelloWorld:war:1.0.0 from/to External-Repo
(
>>>> > http://localhost:9080/archiva/repository/internal/): HTTP method PUT
>>>> is not
>>>> > supported by this URL (405)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.connector.basic.ArtifactTransportListener.transferFailed(ArtifactTransportListener.java:43)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:355)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector.put(BasicRepositoryConnector.java:274)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:335)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.internal.impl.DefaultDeployer.deploy(DefaultDeployer.java:269)
>>>> >    ....
>>>> >     at
>>>> java.util.concurrent.FutureTask$Sync.innerRun(FutureTask.java:334)
>>>> >     at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:166)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
>>>> >     at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)
>>>> > Caused by: org.apache.http.client.HttpResponseException: HTTP method
>>>> PUT is
>>>> > not supported by this URL (405)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.handleStatus(HttpTransporter.java:458)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.execute(HttpTransporter.java:283)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.transport.http.HttpTransporter.implPut(HttpTransporter.java:257)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.spi.connector.transport.AbstractTransporter.put(AbstractTransporter.java:117)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$PutTaskRunner.runTask(BasicRepositoryConnector.java:510)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.eclipse.aether.connector.basic.BasicRepositoryConnector$TaskRunner.run(BasicRepositoryConnector.java:350)
>>>> >     ... 14 more
>>>> >
>>>> >
>>>> >
>>>> > On Wed, Mar 5, 2014 at 3:05 PM, Bk Lau <bklau2006@gmail.com> wrote:
>>>> >
>>>> >> Hi :
>>>> >>
>>>> >> The "out-of-the-box" URL for "internal"  repository is
>>>> >> http://<host name>:8080/archiva/repository/internal
>>>> >> for Apache Archiva 1.3.6
>>>> >>
>>>> >> But for Apache Archiva 2.0.0, it seems to indicate to be something
>>>> else
>>>> >> because my deployment to the previous
>>>> >> URL  http://<host name>:8080/archiva/repository/internal
>>>> >>
>>>> >> no longer works!!!
>>>> >>
>>>> >> Am I missing something?
>>>> >>
>>>> >> /BK Lau
>>>> >>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Olivier Lamy
>>>> Ecetera: http://ecetera.com.au
>>>> http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy
>>>>
>>>
>>>
>>



-- 
Olivier Lamy
Ecetera: http://ecetera.com.au
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message