archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: "filename format is invalid, should start with artifactId as stated in path" ?
Date Tue, 28 Jan 2014 22:52:23 GMT
Quick response.
Sounds like an issue with this format.
Usually the coordinate are

${groupId}/${artifactId}/${version}/${artifactId}-${version}.*

but here the ${artifactId} is not in the last part.

Can you record an issue? I don't yet how to fix that (need more investigations)




On 28 January 2014 19:52, Kim Rydhof Thor Hansen <kim@rthansen.dk> wrote:
> Hi Archiva list
>
> This is a resend, it seems my first mail from last week was lost.
>
> I am trying to configure Apache Archiva 1.3.6 as a proxy, but it will
> not cache the file:
>   http://repo1.maven.org/maven2/com/earldouglas/xsbt-web-plugin_2.10_0.13/0.6.0/xsbt-web-plugin-0.6.0.pom
>
> My path to the file seems to be:
>   http://myserver/archiva/repository/internal/com/earldouglas/xsbt-web-plugin_2.10_0.13/0.6.0/xsbt-web-plugin-0.6.0.pom
>
> But it replies with the error:
> ==============
> Problem accessing
> /archiva/repository/internal/com/earldouglas/xsbt-web-plugin_2.10_0.13/0.6.0/xsbt-web-plugin-0.6.0.pom.
> Reason:
>     Invalid path to Artifact: filename format is invalid, should start
> with artifactId as stated in path.
> ==============
>
> What should I change in the config?
>
> Regards,
> --
> Kim Rydhof Thor Hansen
> Vadgårdsvej 3, 2. tv.
> 2860 Søborg
> Phone: +45 3091 2437



-- 
Olivier Lamy
Ecetera: http://ecetera.com.au
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message