archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Olivier Lamy <ol...@apache.org>
Subject Re: HTTP 500 error when access remote repositories
Date Thu, 23 Aug 2012 11:55:42 GMT
Hi,
I hope it's now fixed with M3-SNAPSHOT.
You can have a tru using a fresh build
links to zip and war available here:
https://builds.apache.org/view/A-F/view/Archiva/job/archiva-all-maven-3.x-jdk-1.6/



2012/8/23 Aris Green <aris.green@gmail.com>:
> I am just learning how to use Archiva.  I have it install on a Windows
> machine.  When I insert the following URL:
>
>
> http://localhost:8082/archiva/repository/internal/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
>
> from the quickstart guide, I get the following:
>
> ============================================================================
> HTTP ERROR 500
>
> Problem accessing
> /archiva/repository/internal/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar. Reason:
>
>     Illegal character in path at index 40:
> http://repository.jboss.com/maven2/junit\junit\3.8.1\junit-3.8.1.pom
>
> Caused by:
>
> java.lang.IllegalArgumentException: Illegal character in path at index
> 40: http://repository.jboss.com/maven2/junit\junit\3.8.1\junit-3.8.1.pom
>         at java.net.URI.create(Unknown Source)
>         at org.apache.http.client.methods.HttpGet.<init>(HttpGet.java:69)
>         at org.apache.maven.wagon.shared.http.AbstractHttpClientWagon.fillInputData(AbstractHttpClientWagon.java:774)
>
>
> . . .
>
>
> ============================================================================
>
>
> I assume that this is a bug as mentioned in the following post:
>
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/archiva-users/201203.mbox/%3C3BB4E733-C867-4665-825D-3F7B1BE6FD1A@apache.org%3E
>
> Has this been fixed.
>
> Thanks
> Aris Green



-- 
Olivier Lamy
Talend: http://coders.talend.com
http://twitter.com/olamy | http://linkedin.com/in/olamy

Mime
View raw message