archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Schwarzbauer <martin.schwarzba...@gmail.com>
Subject Re: WELCOME to users@archiva.apache.org
Date Fri, 17 Jun 2011 09:44:25 GMT
Hello the problem is still not fixed! Here again my setup:

* maven 3.0.3
* Archiva 1.3.3

* Internal Proxy repo with further remote repos.
* deploy and deploy_snapshot repo
* these three repos are in ONE repository group (spr_internal)

My settings.xml:
 <mirror>
      <id>internal</id>
      <mirrorOf>*</mirrorOf>
      <name>Internal Sprecher Automation Repository.</name>
      <url>
http://febuild1.sprecher-automation.com/archiva/repository/spr_internal/
</url>
    </mirror>

In pom.xml:

<distributionManagement>
<repository>
<id>deploy</id>
<name>Internal Release Repository</name>
<url>http://10.1.2.140/archiva/repository/deploy/</url>
</repository>
<snapshotRepository>
    <uniqueVersion>false</uniqueVersion>
<id>deploy_snapshot</id>
<name>Internal Snapshot Repository</name>
<url>http://10.1.2.140/archiva/repository/deploy_snapshot</url>
</snapshotRepository>
</distributionManagement>

I can deploy this artifact (SNAPSHOT) into deploy_snapshot. In another
project i use this SNAPSHOT-Version as dependency but maven can't fetch it
from archiva repo. I think there is a problem with the timestamp in the
SNAPSHOT repo? The tag <uniqueVersion>false</uniqueVersion>
doesn't work in Maven3!

Can anybody help me?

thx,
Martin


2011/6/14 Mohni, Daniel <daniel.mohni@ch.unisys.com>

> Hi Martin
>
> Questions 1: Is this url available in a web browser ?
>
>
> http://febuild1/archiva/repository/internal/at/sprecher/web/rest/service/WebService/1.0-SNAPSHOT/WebService-1.0-SNAPSHOT.pom
>
> Question 2: Did you add the snapshot repository to the 'internal'
> repository group ?
>
> Cheers
> Daniel
>
> -----Urspr√ľngliche Nachricht-----
> Von: Martin Schwarzbauer [mailto:martin.schwarzbauer@gmail.com]
> Gesendet: Dienstag, 14. Juni 2011 09:55
> An: users@archiva.apache.org
> Betreff: Re: WELCOME to users@archiva.apache.org
>
> Hi *!
>
> I have got a problem using Archiva! The story is:
>
> I am using ARCHIVA to proxy all the remote repos.
>
> My Configuration is:
> Internal repository -> proxies different remote repos.
> In my settings.xml i have:
> <mirror>
>      <id>internal</id>
>      <mirrorOf>*</mirrorOf>
>      <name>Internal Sprecher Automation Repository.</name>
>      <url>http://febuild1/archiva/repository/internal/</url>
>    </mirror>
>
> so that all of me request will be handled by the proxy!
>
> I also created TWO repositories for deployment -> deploy and
> deploy.snapshot.
>
> In my POM.xml i have:
> <distributionManagement>
> <repository>
> <id>archiva.deploy</id>
> <name>Internal Release Repository</name>
> <url>http://10.1.2.140/archiva/repository/deploy/</url>
> </repository>
> <snapshotRepository>
> <id>archiva.deploy.snapshots</id>
> <name>Internal Snapshot Repository</name>
> <url>http://10.1.2.140/archiva/repository/deploy.snapshots</url>
> </snapshotRepository>
> </distributionManagement>
>
> The different artifacts (*.jars, *.zip) get deployed correctly (either
> SNAPSHOT or not) !
>
> My Problem:
> I will use the deployed JAR as a dependency in another project -> BUT this
> doesn't work for SNAPSHOTS!
>
> I always get:
> [...]
> Downloading:
>
> http://febuild1/archiva/repository/internal/at/sprecher/web/rest/service/WebService/1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml
> Downloading:
>
> http://febuild1/archiva/repository/internal/at/sprecher/web/rest/service/WebService/1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml
> Downloading:
>
> http://febuild1/archiva/repository/internal/at/sprecher/web/rest/service/WebService/1.0-SNAPSHOT/WebService-1.0-SNAPSHOT.pom
> [WARNING] The POM for
> at.sprecher.web.rest.service:WebService:jar:1.0-SNAPSHOT is missing, no
> dependency information available
> [...]
> [ERROR] Failed to execute goal on project SWTConfigTool: Could not resolve
> dependencies for project
> at.sprecher.web.swt.configtool:SWTConfigTool:jar:0.0.1-SNAPSHOT: The
> following artifacts could not be resolved:
> at.sprecher.web.rest.service:WebService:jar:1.0-SNAPSHOT,
> at.sprecher.web.gwt.config:GWTConfigTool:war:0.0.1-SNAPSHOT,
> at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT: Could not find artifact
> at.sprecher.web.rest.service:WebService:jar:1.0-SNAPSHOT in internal (
> http://febuild1/archiva/repository/internal/) -> [Help 1]
> [...]
>
>
> Any ideas how to use SNAPSHOT artifact from the deploy.snapshots repository
> from Archiva?
>
> Thx in advance,
> Martin
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message