archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Martin Schwarzbauer <martin.schwarzba...@gmail.com>
Subject Re: WELCOME to users@archiva.apache.org
Date Mon, 20 Jun 2011 13:27:22 GMT
Permissions seem to be correct. I can download the artifact via Browser or
wget!

2011/6/20 Brett Porter <brett@apache.org>

> All looks ok. I assume the 1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml also looks
> correct and has the right timestamp and build number in it.
>
> Is it possible something more basic is not right here - like incorrect
> access permissions on the repository, or incorrect credentials on the maven
> end if you meant it to be restricted?
>
> - Brett
>
> On 20/06/2011, at 5:05 PM, Martin Schwarzbauer wrote:
>
> > The directory in the repo looks like:
> > .
> > |-- 1.0-SNAPSHOT
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.jar
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.jar.md5
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.jar.sha1
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.pom
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.pom.md5
> > |   |-- WebBase-1.0-20110617.094951-1.pom.sha1
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.jar
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.jar.md5
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.jar.sha1
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.pom
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.pom.md5
> > |   |-- WebBase-1.0-20110620.070104-2.pom.sha1
> > |   |-- maven-metadata.xml
> > |   |-- maven-metadata.xml.md5
> > |   `-- maven-metadata.xml.sha1
> > |-- maven-metadata.xml
> > |-- maven-metadata.xml.md5
> > `-- maven-metadata.xml.sha1
> >
> >
> > maven-metadata.xml:
> > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> > <metadata>
> >  <groupId>at.sprecher.web.gwt.base</groupId>
> >  <artifactId>WebBase</artifactId>
> >  <versioning>
> >    <latest>1.0-SNAPSHOT</latest>
> >    <versions>
> >      <version>1.0-SNAPSHOT</version>
> >    </versions>
> >    <lastUpdated>20110620070104</lastUpdated>
> >  </versioning>
> > </metadata>
> >
> > The other project (dependency to WebBase):
> > <dependency>
> >                        <groupId>at.sprecher.web.gwt.base</groupId>
> >                        <artifactId>WebBase</artifactId>
> >                        <version>1.0-SNAPSHOT</version>
> >                </dependency>
> >
> > I removed the local ~/.m2 folder, because the deploy also install the
> > artifact on the disk and dependency resolution works :-)
> >
> > Error:
> > [...]
> > [DEBUG] Could not find metadata
> > at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml in local
> > (/home/schwarzi/.m2/repository)
> > [DEBUG] Could not find metadata
> > at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:1.0-SNAPSHOT/maven-metadata.xml in local
> > (/home/schwarzi/.m2/repository)
> > [WARNING] The POM for at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> is
> > missing, no dependency information available
> > [...]
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [INFO] BUILD FAILURE
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [INFO] Total time: 14.101s
> > [INFO] Finished at: Mon Jun 20 09:04:28 CEST 2011
> > [INFO] Final Memory: 2M/52M
> > [INFO]
> > ------------------------------------------------------------------------
> > [ERROR] Failed to execute goal on project WebModules: Could not resolve
> > dependencies for project
> > at.sprecher.web.gwt.modules:WebModules:jar:1.0-SNAPSHOT: Could not find
> > artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT -> [Help 1]
> > org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Failed to execute
> > goal on project WebModules: Could not resolve dependencies for project
> > at.sprecher.web.gwt.modules:WebModules:jar:1.0-SNAPSHOT: Could not find
> > artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleDependencyResolver.getDependencies(LifecycleDependencyResolver.java:196)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleDependencyResolver.resolveProjectDependencies(LifecycleDependencyResolver.java:108)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.ensureDependenciesAreResolved(MojoExecutor.java:258)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute(MojoExecutor.java:201)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute(MojoExecutor.java:153)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.MojoExecutor.execute(MojoExecutor.java:145)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModuleBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java:84)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModuleBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java:59)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStarter.singleThreadedBuild(LifecycleStarter.java:183)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStarter.execute(LifecycleStarter.java:161)
> > at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:319)
> > at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:156)
> > at org.apache.maven.cli.MavenCli.execute(MavenCli.java:537)
> > at org.apache.maven.cli.MavenCli.doMain(MavenCli.java:196)
> > at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:141)
> > at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> > at
> >
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
> > at
> >
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> > at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
> > at
> >
> org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:290)
> > at
> >
> org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.launch(Launcher.java:230)
> > at
> >
> org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:409)
> > at
> org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher.main(Launcher.java:352)
> > Caused by: org.apache.maven.project.DependencyResolutionException: Could
> not
> > resolve dependencies for project
> > at.sprecher.web.gwt.modules:WebModules:jar:1.0-SNAPSHOT: Could not find
> > artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> > at
> >
> org.apache.maven.project.DefaultProjectDependenciesResolver.resolve(DefaultProjectDependenciesResolver.java:170)
> > at
> >
> org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleDependencyResolver.getDependencies(LifecycleDependencyResolver.java:171)
> > ... 22 more
> > Caused by: org.sonatype.aether.resolution.DependencyResolutionException:
> > Could not find artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> > at
> >
> org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultRepositorySystem.resolveDependencies(DefaultRepositorySystem.java:412)
> > at
> >
> org.apache.maven.project.DefaultProjectDependenciesResolver.resolve(DefaultProjectDependenciesResolver.java:164)
> > ... 23 more
> > Caused by: org.sonatype.aether.resolution.ArtifactResolutionException:
> Could
> > not find artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> > at
> >
> org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:541)
> > at
> >
> org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultArtifactResolver.resolveArtifacts(DefaultArtifactResolver.java:220)
> > at
> >
> org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultRepositorySystem.resolveDependencies(DefaultRepositorySystem.java:395)
> > ... 24 more
> > Caused by: org.sonatype.aether.transfer.ArtifactNotFoundException: Could
> not
> > find artifact at.sprecher.web.gwt.base:WebBase:jar:1.0-SNAPSHOT
> > at
> >
> org.sonatype.aether.impl.internal.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:531)
> > ... 26 more
> > [ERROR]
> > [ERROR]
> > [ERROR] For more information about the errors and possible solutions,
> please
> > read the following articles:
> > [ERROR] [Help 1]
> >
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/DependencyResolutionException
> >
> >
> > Thx,
> > Martin
> >
> >
> > 2011/6/20 Brett Porter <brett@apache.org>
> >
> >> Ok, then we'll need more information.
> >>
> >> For the artifact that you are deploying:
> >> - what does the directory look like that has the JAR & POM files?
> >> - what does the maven-metadata.xml file look like in that directory?
> >> - What output does Maven show when you try to depend on it?
> >>
> >> Thanks,
> >> Brett
> >>
> >> On 20/06/2011, at 4:29 PM, Martin Schwarzbauer wrote:
> >>
> >>> I tried this, this doesn't work for me!
> >>>
> >>> 2011/6/20 Brett Porter <brett@apache.org>
> >>>
> >>>> The simplest is to remove the <uniqueVersion>false</uniqueVersion>
> when
> >> you
> >>>> deploy so that the snapshots are deployed with a timestamp & build
> >> number.
> >>>>
> >>
> >> --
> >> Brett Porter
> >> brett@apache.org
> >> http://brettporter.wordpress.com/
> >> http://au.linkedin.com/in/brettporter
> >>
> >>
> >>
> >>
> >>
>
> --
> Brett Porter
> brett@apache.org
> http://brettporter.wordpress.com/
> http://au.linkedin.com/in/brettporter
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message