archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Lustig ...@marclustig.com>
Subject Re: repository purge doesn't work
Date Tue, 09 Dec 2008 14:20:05 GMT

The answer is as follows:

The current docs doesn't apply to Archiva 1.0.1 .
1.0.1 doesn't allow to use both "old days" and "retention count" properties.
Settings "old days" to 0 solved the issue.




Marc Lustig wrote:
> 
> Our snapshot repo has blown up to 40 GB.
> The repository purge has ran thru but still there are thousand of
> snapshots existing for individual artifacts.
> The log reports:
> 
> Repository Dir    : /opt/managed_repositories/snapshots
>   Repository Name   : Archiva Managed Snapshot Repository
>   Repository Layout : default
>   Known Consumers   : (7 configured)
>                       update-db-artifact
>                       repository-purge
>                       auto-rename
>                       index-content
>                       auto-remove
>                       metadata-updater
>                       create-missing-checksums
>   Invalid Consumers : <none>
>   Duration          : 14 Minutes 16 Seconds 647 Milliseconds
>   When Gathered     : 09.12.08 13:15
>   Total File Count  : 97828
>   Avg Time Per File : 8 Milliseconds
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/repository-purge-doesn%27t-work-tp20914187p20915493.html
Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message