archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brett Porter" <brett.por...@gmail.com>
Subject Re: Deploy artifact to archiva for the first time - error
Date Fri, 28 Mar 2008 11:22:30 GMT
Do you get any errors in the Archiva logs?

I certainly get 40x errors from Maven when deploying to Archiva using
the DAV wagon - what version of the wagon are you using?

Can you try using just http:// instead of dav:http:// ?

Thanks,
Brett

On 28/03/2008, Paul G <ps.grove@googlemail.com> wrote:
>
>  Brett,
>
>  I have tried adding a user with repository observer and manager roles and
>  have also tried giving the guest user the repository manager role as well.
>  But still it does not work. I have even tried putting a wrong password/wrong
>  user name in my settings.xml to see what sort of error I get back, but I
>  still got the same error. I even tried to deploy the snapshot to the realse
>  only repo and I still got the same error.
>
>  Now I'm really confused, must admit I got artifactory working quicker that
>  this!
>
>  Below is my user set up in settings.xml
>  <server>
>
>               <id>archiva.team.snapshot</id>
>
>               <username>deployer</username>
>               <password>password1234</password>
>  </server>
>
>
>
>
>  Brett Porter wrote:
>  >
>  > I think this is a result of not having permissions to write that file
>  > on the server
>  >
>  > On 28/03/2008, Paul G <ps.grove@googlemail.com> wrote:
>  >>
>  >>  I have just set Archiva as per the docs my build works fine all the
>  >> artifacts
>  >>  are downloaded within Archiva. But when I come to deploy to a newly
>  >> created
>  >>  repository managed by Archiva using web dav I get the following error
>  >>  [INFO] Error deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>  >>
>  >> http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.223426-1.jar
>  >>  does not exist
>  >>
>  >>  This is my pom file
>  >>  <distributionManagement>
>  >>                 <repository>
>  >>                         <id>archiva.team.release</id>
>  >>                         <name>Internal Release Repository</name>
>  >>                         <url>
>  >>
>  >> dav:http://localhost:8800/archiva/repository/team_release/
>  >>                         </url>
>  >>                 </repository>
>  >>                 <snapshotRepository>
>  >>                         <id>archiva.team.snapshot</id>
>  >>                         <name>Internal Snapshot Repository</name>
>  >>                         <url>
>  >>
>  >> dav:http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/
>  >>                         </url>
>  >>                 </snapshotRepository>
>  >>         </distributionManagement>
>  >>
>  >>  Why is webdav complaining the artifact is not found, surely it is not
>  >> there
>  >>  as it is the first time I have deployed?
>  >>  Help I'm confused. Below is the full stack trace when running in debug.
>  >>  [INFO] Error deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>  >>  http://loca
>  >>
>  >> lhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.
>  >>  0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not exist
>  >>
>  >>  [INFO]
>  >>  ------------------------------------------------------------------------
>  >>  [INFO] Trace
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.LifecycleExecutionException: Error deploying
>  >>  artifact
>  >>  : Resource to deploy not found: File:
>  >>  http://localhost:8800/archiva/repository/t
>  >>
>  >> eam_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-
>  >>  20080327.224101-1.jar does not exist
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>  >>  ultLifecycleExecutor.java:564)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalWithLi
>  >>  fecycle(DefaultLifecycleExecutor.java:480)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoal(Defau
>  >>  ltLifecycleExecutor.java:459)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoalAndHan
>  >>  dleFailures(DefaultLifecycleExecutor.java:311)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeTaskSegmen
>  >>  ts(DefaultLifecycleExecutor.java:278)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.execute(DefaultLi
>  >>  fecycleExecutor.java:143)
>  >>         at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:333)
>  >>         at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:126)
>  >>         at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:282)
>  >>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>  >>         at
>  >>  sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.
>  >>  java:39)
>  >>         at
>  >>  sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces
>  >>  sorImpl.java:25)
>  >>         at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
>  >>         at
>  >>  org.codehaus.classworlds.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:315)
>  >>         at org.codehaus.classworlds.Launcher.launch(Launcher.java:255)
>  >>         at
>  >>  org.codehaus.classworlds.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:430)
>  >>
>  >>         at org.codehaus.classworlds.Launcher.main(Launcher.java:375)
>  >>  Caused by: org.apache.maven.plugin.MojoExecutionException: Error
>  >> deploying
>  >>  artif
>  >>  act: Resource to deploy not found: File:
>  >>  http://localhost:8800/archiva/repositor
>  >>
>  >> y/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0
>  >>  .1-20080327.224101-1.jar does not exist
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.plugin.deploy.DeployMojo.execute(DeployMojo.java:174
>  >>  )
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.plugin.DefaultPluginManager.executeMojo(DefaultPlugi
>  >>  nManager.java:447)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.lifecycle.DefaultLifecycleExecutor.executeGoals(Defa
>  >>  ultLifecycleExecutor.java:539)
>  >>         ... 16 more
>  >>  Caused by:
>  >> org.apache.maven.artifact.deployer.ArtifactDeploymentException:
>  >>  Error
>  >>   deploying artifact: Resource to deploy not found: File:
>  >>  http://localhost:8800/a
>  >>
>  >> rchiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT
>  >>  /BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not exist
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.artifact.deployer.DefaultArtifactDeployer.deploy(Def
>  >>  aultArtifactDeployer.java:94)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.plugin.deploy.DeployMojo.execute(DeployMojo.java:162
>  >>  )
>  >>         ... 18 more
>  >>  Caused by: org.apache.maven.wagon.TransferFailedException: Resource to
>  >>  deploy no
>  >>  t found: File:
>  >>  http://localhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratc
>  >>
>  >> h/beanUtils/BeanUtilsEx/0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar
>  >>  d
>  >>  oes not exist
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putRemoteFile(D
>  >>  efaultWagonManager.java:276)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putArtifact(Def
>  >>  aultWagonManager.java:153)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.artifact.deployer.DefaultArtifactDeployer.deploy(Def
>  >>  aultArtifactDeployer.java:80)
>  >>         ... 19 more
>  >>  Caused by: org.apache.maven.wagon.ResourceDoesNotExistException: File:
>  >>  http://lo
>  >>
>  >> calhost:8800/archiva/repository/team_snapshot/psg/scratch/beanUtils/BeanUtilsEx/
>  >>  0.0.1-SNAPSHOT/BeanUtilsEx-0.0.1-20080327.224101-1.jar does not exist
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.wagon.providers.webdav.WebDavWagon.put(WebDavWagon.j
>  >>  ava:302)
>  >>         at
>  >>  org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.putRemoteFile(D
>  >>  efaultWagonManager.java:237)
>  >>         ... 21 more
>  >>
>  >> --
>  >>  View this message in context:
>  >> http://www.nabble.com/Deploy-artifact-to-archiva-for-the-first-time---error-tp16339554p16339554.html
>  >>  Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>  >>
>  >>
>  >
>  >
>  > --
>  > Brett Porter
>  > Blog: http://blogs.exist.com/bporter/
>  >
>  >
>
>
> --
>  View this message in context: http://www.nabble.com/Deploy-artifact-to-archiva-for-the-first-time---error-tp16339554p16349000.html
>
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>


-- 
Brett Porter
Blog: http://blogs.exist.com/bporter/

Mime
View raw message