archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "nicolas de loof" <nico...@apache.org>
Subject Re: [m1][archiva1.0] Configuring types
Date Wed, 16 Jan 2008 09:28:26 GMT
Can't your ear be built on the same host the ejb is built ?
In such case the ejb is available in local repository and no archiva
instance is required

Nico.

2008/1/16, fabien.dubron <fabien.dubron@viveris.fr>:
>
>
>
> nicolas de loof-3 wrote:
> >
> > Looking at source code I've found :
> >
> >     /* TODO: Re-enabled in the future.
> >     public void testGoodFooEjbClient()
> >
> > This is not directly your issue, but similar.
> >
> > Please report on Jira so that we don't forget to fix this. Few archiva
> > developer still use maven1 (maybe I'm the only one) and none (AFAIK) use
> > m1
> > layout for managed repositories.
>
> Ok, i'm going to report that problem on jira.
>
>
>
> nicolas de loof-3 wrote:
> > To quick Fix, you should rename the deployed directory to the "jars"
> > expected by archiva.
> >
> > Nico.
>
> I thought about that issue but the problem is that this dependency needs
> to
> be declared as ejb because it's included in an ear application and is
> declared in the application.xml which is automatically generated...
>
>
> Thanks for your help,
> Fabien.
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/-m1--archiva1.0--Configuring-types-tp14840007p14875059.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message