archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "nicolas de loof" <nico...@apache.org>
Subject Re: [m1][archiva1.0] Configuring types
Date Tue, 15 Jan 2008 14:45:07 GMT
What is the physical name for the deployed ejb jar ? It should be EjbXX.jar
How did you deploy it on your managed repository ?

Archiva support for m1 is limited as legacy (m1) repository path are not as
struict as m2 ones, and miss some meta-datas.

Nico.

2008/1/15, fabien.dubron <fabien.dubron@viveris.fr>:
>
>
> Hi all,
>
> First, congratulations for releasing the 1.0 version of Archiva.
>
> I'm working on a multi-project application and i encountered a problem.
> One of my sub-project is having the type ejb. Also, when i deploy it with
> maven, it's placed in a folder called "ejbs".
>
> The problem is that when i'm browsing this folder, i can see the jar
> created
> in my "ejbs" folder but when i try to download it, archiva gives me an
> error
> 404 with a message in which the part of the path "ejbs" is replaced by
> "jars".
>
> The url of the page is "http://xxx/repository/xxx/ejbs/Ejb-xxx.jar" and
> the
> message is :
>
> Error 404 Not Found
>
> The following resource does not exist:
> http://xxx/repository/xxx/jars/Ejb-xxx.jar"
>
> And the problem happens for the type "zip" replaced by "distribution"
> (???).
>
> Is there anything to configure somewhere and if that's the case, where
> should have i looked in the documentation ?
>
> Regards,
> Fabien.
>
> http://www.nabble.com/file/p14840007/error.jpeg
> --
> View this message in context:
> http://www.nabble.com/-m1--archiva1.0--Configuring-types-tp14840007p14840007.html
> Sent from the archiva-users mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message