archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dan Tran" <dant...@gmail.com>
Subject Re: proxy maven2 snapshot with no timestamp on the version
Date Tue, 14 Aug 2007 04:30:49 GMT
My bad,

I did not enable

      <snapshots>
        <enabled>true</enabled>
      </snapshots>

to the my internal snapshot proxy in my repositories pom configuration.

Thanks

-D



On 8/13/07, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
>
> Hi Wendy,
>
> I am archiva-beta-1
>
> here is the log
>
> 417065628 [SocketListener0-4] DEBUG
> org.apache.maven.archiva.proxy.RepositoryProxyConnectors:default  - Didn't
> pass the [snapshots] policy.
> 417065628 [SocketListener0-4] INFO
> org.apache.maven.archiva.proxy.RepositoryProxyConnectors:default   -
> Failed pre-download policies -
> C:\dev\archiva\repositories\internal\org\apache\myfaces\maven\myfaces-master\1.0.6-SNAPSHOT\myfaces-
> master-1.0.6-SNAPSHOT.pom
> 417065628 [SocketListener0-4] DEBUG
> org.apache.maven.archiva.proxy.RepositoryProxyConnectors:default   -
> Attempting connector: ProxyConnector[
>
> So i need to fix up my policy, but how?
>
> any help is greatly appreciated.
>
> Thanks
>
> -Dan
>
>
>  On 8/13/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
> >
> > On 8/13/07, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
> > > Hello, I have Achiva proxying
> > >
> > > http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository
> > >
> > > However, achiva could not locate apache's myfaces artifact which does
> > not
> > > deploy snapshot using timestamp.
> >
> > What's in the Archiva log?  I'm not set up to try it atm, but it might
> > have just refused to proxy the artifact because it failed one of the
> > policies.
> >
> > (We also need to know what version of Archiva, etc.)
> >
> > --
> > Wendy
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message