archiva-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maria Odea Ching <och...@exist.com>
Subject Re: redirection error
Date Thu, 14 Jun 2007 10:30:38 GMT
You need to have an archiva.xml file in your local repo, just under .m2 
dir. This is where the managed repositories info are stored by Archiva. 
Usually when you restart Archiva, the error would go away because the 
archiva.xml file is already created in your local repo.

-Deng

kpn wrote:
> Hello,
>
> I installed archiva-1.0-alpha-1 on SuSE 10.1 (2.6.16.27-0.9-default).
> I run Archiva Standalone like this
> archiva-1.0-alpha-1/bin/linux-x86-32> ./run.sh console
>
> and use Firefox 2.0.0.2
>
> I can create Admin user. But after pressing the "Create Admin" Button
> attached error occures.
>
> http://www.nabble.com/file/p11097491/redirection_error.jpg 
>
> The URL is: http://localhost:8080/archiva/admin/addRepository!input.action
>
> It is german and means something like: 
> Error: redirection error
> website redirects request in this way, that it can never resolved
>
> Console output is:
> jvm 1    | 6425571 [SocketListener0-1] INFO
> com.opensymphony.xwork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor - No
> repositories exist - forwarding to repository configuration page
> jvm 1    | 6425583 [SocketListener0-0] INFO
> com.opensymphony.xwork.interceptor.Interceptor:configurationInterceptor - No
> repositories exist - forwarding to repository configuration page
>
>
>
> If i try with IE  7, no error occures, but the browser tries to load the
> requested page endless.
>
> Thanks
>
>
>   


Mime
View raw message