hello list!

I have an issue with the ftp task in ANT 1.9.1

here is my ftp macrodef:
      <target name="checkAntCommons">

              <!-- Test if ant commons-net jar is present -->

              <echo message="checking for ${ant.library.dir}/commons-net-1.4.1.jar"/>

              <if>

                <available file="${ant.library.dir}/commons-net-1.4.1.jar" type="file" />

                <then>

                     <echo message="ANT commons-net library is available"/>

                </then>

                <else>

                  <echo message="ANT commons-net library is not available" />

                     <copy file="${ANT_ROOT}/commons-net-1.4.1/commons-net-1.4.1.jar" todir="${ant.library.dir}"/>

                     <fail status="0" message="Must re-run build for changes to take effect" />

                </else>

              </if>

       </target>

       <target name="checkJakartaOro">

              <!-- Test if ant jakarta-oro jar is present -->

              <echo message="checking for ${ant.library.dir}/jakarta-oro-2.0.8.jar"/>

              <if>

                <available file="${ant.library.dir}/jakarta-oro-2.0.8.jar" type="file" />

                <then>

                     <echo message="jakarta-oro library is available"/>

                </then>

                <else>

                  <echo message="jakarta-oro library is not available" />

                     <copy file="${ANT_ROOT}/jakarta-oro-2.0.8/jakarta-oro-2.0.8.jar" todir="${ant.library.dir}"/>

                     <fail status="0" message="Must re-run build for changes to take effect" />

                </else>

              </if>

       </target>


    <macrodef name="deployHoftest" description="Deploy lobby to hoftest">
        <sequential>
            <antcall target="checkAntCommons"/>
            <antcall target="checkJakartaOro"/>
            <ftp userid="dave" password="*******"
                server="164.177.*********"
                remotedir="/hoftest/assets/lobby"
                port="21"
                verbose="true"
                action="send"
                passive="yes"
                systemTypeKey="UNIX"
                >
                <fileset dir="./deploy">
                    <includesfile name="deploy/Lobby.swf"/>
                </fileset>
            </ftp>
        </sequential>
    </macrodef>
    <target name="deploy" description="deploy lobby files">
        <deployHoftest/>
    </target>

I know that i successfully connect to my server because I get a login error if i change the password, and i get my problem if i put the right password.  I also connect via filezilla all the time.  it is not an issue of concurrent connections, because i have no limit.

when i run this task i get the following output:
f:\var\projects\hof\svn2.------------------.com\lobby\trunk>ant deploy
Buildfile: f:\var\projects\hof\svn2.-----------------.com\lobby\trunk\build.xml

deploy:

checkAntCommons:
     [echo] checking for F:\bin\ant\lib/commons-net-1.4.1.jar
     [echo] ANT commons-net library is available

checkJakartaOro:
     [echo] checking for F:\bin\ant\lib/jakarta-oro-2.0.8.jar
     [echo] jakarta-oro library is available
      [ftp] sending files

BUILD FAILED
f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------.com\lobby\trunk\build.xml:324: The following error occurred while executing this line:
f:\var\projects\hof\svn2.-----------------------.com\lobby\trunk\build.xml:309: Syntax error in property: ${Smiling face (black and white)c6W∟5⌂[6wä5↓╚╞KBd≡6?k<:èbE9≡'î£Θèr≤?öæCu½╞╖§ΣBlack diamond (cards)ç(σⁿ.?n≡PßΘéKBlack club (cards)ΣRq!T,òÄW3»æ ?√i
↑↓UQa{σî¼≈Lpt■┼Ç/α┐┘D`!`8& òƒSmiling face (black and white)Üj?Smiling face (black and white)Black diamond (cards)1Q.ô²¢┌Ça£∙∙OækñclvÑl^)wG╒╠gäêyPε╘╟7░═µu¡I┐N6»º4%ƺ≥á=⌂î5←7µ

Total time: 3 seconds

I have absolutely NO variables in my macrodef.  It appears to me that for some reason ANT is trying to parse replacements in the binary data of the file I'm trying to transfer.  I am not an ANT guru, but something here seems very very very wrong.

Am I doing something wrong guys?

Please help me.

Thank you!