ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 39037] - Illegal character ' ' in toolsJar URL is not escaped
Date Mon, 27 Mar 2006 02:08:31 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39037>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39037





------- Additional Comments From william.barker@wilshire.com  2006-03-27 03:08 -------
Created an attachment (id=17991)
 --> (http://issues.apache.org/bugzilla/attachment.cgi?id=17991&action=view)
Patch to fall-back to the 1.3 logic if the URI is invalid

Ok, now I'm just being annoying ;-).

This patch gives you a buildable and working version of Ant, even when using
Windows with %ANT_HOME% is on a path with a ' ' in it.

Strangely, simply using encodeUri doesn't work, but I wasn't interested enough
to look into why.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message