ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 24083] New: - Properties issue
Date Thu, 23 Oct 2003 23:11:55 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24083>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24083

Properties issue

           Summary: Properties issue
           Product: Ant
           Version: 1.1
          Platform: Other
        OS/Version: Other
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Core tasks
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: geeth.narayanan@ualloyalty.com


I have an ant file that looks like this:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project basedir="." default="all" name="lib">

    <property file="./build.properties"/>

    <target name="all">
        <property name="cvs.tag.name" value="${ant.project.name}.cvstag"/>
        <property name="cvs.tag.value.notworks" value="${cvs.tag.name}"/>
        <property name="cvs.tag.value.works" value="${lib.cvstag}"/>
        <echo message="CVS tag is ===> ${cvs.tag.value.notworks}"/>
        <echo message="CVS tag is ===> ${cvs.tag.value.works}"/>
    </target>
</project>

In the properties file I have lib.cvstag=release1-5.
Why does the second statement work and not the first one ? Is there a way to 
make it work ?

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message