ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 23496] New: - Not picking up environment variables?
Date Mon, 29 Sep 2003 18:12:40 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23496>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=23496

Not picking up environment variables?

           Summary: Not picking up environment variables?
           Product: Ant
           Version: 1.5.4
          Platform: Macintosh
        OS/Version: MacOS X
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: Other
         Component: Core
        AssignedTo: dev@ant.apache.org
        ReportedBy: jason@semanticresearch.com


Using the ant bundled w/Eclipse 3.0 M3 (v1.5.4) on Mac OS X 10.2, environment variables seem
to 
be ignored and interpreted as literal strings. For example:

<property environment="env"/>
...
<echo message="JBOSS_HOME is set to = ${env.JBOSS_HOME}"/>

should print (on my box)...

"JBOSS_HOME is set to = /usr/local/jboss"

instead it prints...

"JBOSS_HOME is set to = ${env.JBOSS_HOME}"

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@ant.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@ant.apache.org


Mime
View raw message