ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 7240] - cvs task doesn't work on Windows 2000
Date Wed, 03 Apr 2002 12:56:28 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG 
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7240>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND 
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=7240

cvs task doesn't work on Windows 2000

i.wright@elsevier.co.uk changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME



------- Additional Comments From i.wright@elsevier.co.uk  2002-04-03 12:56 -------
I switched to the cvs.exe from www.cvshome.org/downloads.html as this is easier 
to install than cygwin.
I've run this again with -debug and it would appear that the main problem was 
caused by an unset property(typo!) being used for the dest attribute therefore 
an invalid destination directory.
The default passfile is also a problem but setting a value (forward or back 
slashes) seems to solve this.

--
To unsubscribe, e-mail:   <mailto:ant-dev-unsubscribe@jakarta.apache.org>
For additional commands, e-mail: <mailto:ant-dev-help@jakarta.apache.org>


Mime
View raw message