ant-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject [Bug 645] Changed - XSL Failure on JUnit TestCase/TestSuite
Date Tue, 20 Feb 2001 02:53:32 GMT
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=645

*** shadow/645	Mon Feb 19 14:57:24 2001
--- shadow/645.tmp.12688	Mon Feb 19 18:53:32 2001
***************
*** 5,11 ****
  |       Status: NEW                         Version: 1.3 Beta 2              |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Major                    OS/Version: Windows NT/2K           |
! |     Priority:                           Component: Build Process           |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
  |  Reported By: patrick.stdennis@med.ge.com                                  |
--- 5,11 ----
  |       Status: NEW                         Version: 1.3 Beta 2              |
  |   Resolution:                            Platform: PC                      |
  |     Severity: Major                    OS/Version: Windows NT/2K           |
! |     Priority: High                      Component: Build Process           |
  +----------------------------------------------------------------------------+
  |  Assigned To: ant-dev@jakarta.apache.org                                   |
  |  Reported By: patrick.stdennis@med.ge.com                                  |
***************
*** 103,106 ****
          at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Compiled Code)
          at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Compiled Code)
          at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Compiled Code)
!         at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:149)
--- 103,121 ----
          at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Compiled Code)
          at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Compiled Code)
          at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Compiled Code)
!         at org.apache.tools.ant.Main.main(Main.java:149)
! 
! ------- Additional Comments From sbailliez@imediation.com  2001-02-19 18:53 -------
! I'm not sure what could cause this. Could you please give more info about 
! version of xalan/xerces used ?
! 
! I'd be glad to know if you are able to reproduce it with xalan 1.2.2
! http://xml.apache.org/dist/xalan-j/old/xalan-j_1_2_2.zip
! 
! About your target unittest, I don't know if these are typos or not, but you are 
! generating result.xml in the current dir, then you create the reports 
! directory, then you include the result.xml in reports, but it is not located 
! here so you won't find it and after that you are generating the html into 
! report instead of reports.
! 
! Thanks

Mime
View raw message